Košík (0) 0,00 €
Produkty

Pravá sviečková

Pravá sviečkováPravá sviečková

Cena: 29,90 €
Množstvo:
Pridať do košíka Pridať do zoznamu prianí

V prípade objednávky mäsa. Napíšte množstvo (v kg) do kolonky poznámka v poslednom kroku objednávky.
Najkvalitnejšie hovädzieho mäso. Pri spracovaní kladieme dôraz na rýchlosť prípravy, nakoľko dlhým restovaním/varením sa stáva tuhým.

Delenie:

  1. Vrchná časť (tzv.palec) – je mäso hornej časti sviečkovice, ktorá je najvhodnejšia na dusené pokrmy.
  2. Stredná časť – minútkové pokrmy, stredne prepečené, či krvavé steaky (Filet mignon), dvojité bifteky (Chateaubriand)
  3. Špička - mäso zo špičky používame na prípravu tatárskeho bifteku, medailónikov

Nevhodné na steky WELL DONE, resp. úplne prepečené. Mäso je potom výrazne tuhé.

DOSTUPNOSŤ: Bohužiaľ pre veľký záujem a obmedzené množstvo tohto výberového druhu mäsa je na pravú sviečkovú poradovník.

Trvanlivosť a skladovanie:

  • Chladené max.72 hodín pri teplote 0 až 3°C
  • Mrazené max.1 rok  pri teplote -18 až -20 °C

Hmotnosť celého kusu je 1,8 – 2,5 kg.



Záhorácké hovjadzí : Čerstvé chutné masíčko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x