Košík (0) 0,00 €

Diárek

Sušienky pre psa s hovädzinou

06.07.2015

Aký je rozdiel v tom, či pečiete milovaným blízkym, alebo milovanému psiemu spoločníkovi? Pre mňa žiaden. Čerstvá zelenina, domáce vajcia, špaldová múka a Záhorácké hovjadzí sú základnými surovinami pre výrobu domácich, voňavých a chutných odmien pre vašich miláčikov. A čo je na tom najlepšie? Sú absolútne bez chémie. 

Viac

Rýchly šalát s plátkami flank steaku

12.06.2015

Šťavnatý, ľahký, osviežujúci, rýchly a nenáročný na prípravu. Tak by som charakterizovala tento šalát.

Viac

Omáčka alla Bolognese

26.05.2015

Jar je pre mňa obdobím rýchlych cestovinových receptov. Tieto upršané dni vo mne vzbudili potrebu prevoňať kuchyňu dobrým talianskym jedlom. V chladničke som mala asi pol kila hovädzieho predného. Rozhodla som sa pre cestoviny s omáčkou alla Bolognese. Znamenalo to však nielen varenie, ale aj dlhé a zaujímavé pátranie po originálnom recepte na túto taliansku pochúťku. 

Viac

Grilovacia sezóna 2015 zahájená!

08.04.2015

Bol chladný, veterný aprílový deň. Les nad Borinkou bol zrána mokrý, no čarovne tichý. Slnečné lúče presvetľovali les a vytvárali nádherné svetlo. Z ohniska na hrade Pajštún sa šírili neodolateľné vône. Grilovacia sezóna 2015 zahájená! V hlavnej úlohe vyzretá 4 týždňová roštenka, Gazdovské párkyslanina.

Viac

Nové weby!

15.02.2015

Záhorácké hovjadzí®, Farmárske potraviny Slovenský GAZDA a Agropartner majú nové web stránky! Nájdete v nich všetko podstatné.

www.zahorackehovjadzi.sk

www.slovenskygazda.sk

www.agropartner.sk

Ak chcete byť pravidelne informovaní o novinkách zo Záhorácke hovjadzí®, Slovenský GAZDA alebo činností spoločnosti Agropartner, neváhajte sa prihlásiť na odber newslettrov!

Domáci burger zo srdca

14.02.2015

Valentín. Všade samé srdcia a srdiečka v podobe anatomicky nekorektných napodobenín. U nás na Záhorí v Záhorácké hovjadzí® tiež srdiečkujeme.  Už dlhšie sme avizovali recept, v ktorom bude znova hviezdiť hovädzie srdce. Áno, vidíte dobre. Ide o špeciálny Valentínsky burger. 

Viac

Vianočné trhy a gazdovská zabíjačka

29.12.2014

Poslednú novembrovú sobotu sme boli súčasťou podujatia Vianočné trhy a gazdovská zabíjačka u nás, v Plaveckom Podhradí. Pre návštevníkov bol pripravený kultúrny program, vianočné trhy na ktorých sa predstavili viacerí uchádzači o udelenie značky Regionálny produkt Záhorie a ukážková domáca zabíjačka.

Viac

Sme držitelia značky Regionálny produkt Záhorie

16.12.2014

Od 13. decembra 2014 sme hrdými nositeľmi značky Regionálny produkt Záhorie. Téma regionálnych značiek je v posledných rokoch veľmi diskutovanou témou nielen v zahraničí, ale aj na Slovensku. Vďaka Miestnej akčnej skupine Podhoran je realitou už aj na Záhorí.

Viac

Paštéta z hovädzieho srdca

15.10.2014

Jeseň je pre mňa obdobím mäsových paštét. Milujem domácu pečeňovú paštétu z kuracích pečienok. Chyba je len  tom, že sa mi nedarí zohnať pečienky od spokojných kurčiat. Tak som sa rozhodla túto surovinu nahradiť a pripraviť nátierku z cenovo dostupnej a dôveryhodnej suroviny- srdce zo Záhorácké hovjadzí®.

Viac

Hovädzie srdce restované

28.09.2014

Určite to poznáte. Poletujúce pavučinky, šuchot suchého lístia, horúce slnečné lúče, studený vzduch. Máme tu babie leto a spolu s ním jesennú zeleninu v záhrade. Pri posledných teplých a naviac skracujúcich sa dňoch je naozaj hriech byť dlho pri šporáku. Poradím vám jeden skvelý recept, pri ktorom využijete jesenné suroviny, najete sa zdravo, kvalitne a ešte aj lacno.

Viac
Záhorácké hovjadzí : Čerstvé chutné masíčko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x