Košík (0) 0,00 €
Produkty

Pečeň

PečeňPečeň
Cena: 1,60 €
Množstvo:
Pridať do košíka Pridať do zoznamu prianí

V prípade objednávky mäsa. Napíšte množstvo (v kg) do kolonky poznámka v poslednom kroku objednávky.
Minimálny odber: 1 kg Vnútorný orgán hovädzieho dobytka, nachádza sa v brušnej dutine, má typický lalokovitý tvar, možno rozoznať jednotlivé laloky. Povrch je lesklý, tuhý, tmavočervenej až bordovej farby, vnútro tvorí homogénna hubovitá hmota, bez tuku. Na povrchu sa môžu nachádzať zvyšky cievneho napájania. Predáva sa v celku aj delená.

Spôsob spracovania:

Vhodný na  varenie, restovanie – viacero spôsobov úpravy, ako surovina do niektorých mäsových výrobkov.

Trvanlivosť a skladovanie:

  • Chladené max.72 hodín pri teplote 0 až 5°C
  • Mrazené max.1 rok  pri teplote -18 až -20 °C

Hmotnosť celého kusu je 3 - 4 kg.



Záhorácké hovjadzí : Čerstvé chutné masíčko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x